Rebranding Kemp Immo na 60 jaar

Kemp Immo is per 1 januari 2018 verhuisd naar de andere kant van het spoor in de Heidestatiestraat in Heide naast de apotheek.
Bij een splinternieuw kantoor op een toplocatie hoort natuurlijk ook een nieuwe jonge en frisse huisstijl.
Na 60 jaar was het hoog tijd voor een facelift, dus is er een volledige rebranding uitgewerkt door Seb Mennes @ mindWORKS.

Hier alvast ons nieuwe logo, en weldra volgt de rest ook.....  

  • Borden
  • Website update
  • en nog veel meer nieuws ..........
Dus hou onze website in de gaten, en u bent altijd welkom !!

Kemp Immo sponsort KSK

Het gloednieuw Sportpark Heikant van Kalmthout opende onlangs haar deuren. Omdat we geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam sponsoren wij deze moderne sportaccomodatie. U zal dus regelmatig ons bekend logo tegenkomen op de schermen in het KSK Club Café.
Ook op het voetbalveld is Kemp Immo prominent aanwezig.

Vind ons leuk op Facebook

Ons vastgoedkantoor is ook aanwezig met een pagina op Facebook.  U vindt er nieuwe panden in ons aanbod, prijswijzigingen maar ook nieuws rond wonen, huren, kopen, verkopen en verhuren. We vertellen ook meer over nieuwe projecten, kijkdagen en andere interessante zaken uit de regio.

Kies je voor Kemp Immo als vastgoedmakelaar voor de verhuur of verkoop van je woning dan maken we naast de klassieke media ook gebruik van sociale media om jouw aanbieding naar nog meer mensen kenbaar te maken. Niet alleen op Facebook maar ook op Twitter en LinkedIn.

Vind ons leuk op Facebook


16-07-2015

Look-Out

In de nieuwste editie van Look-Out vindt u op pagina 80 onze nieuwste paginagrote advertentie.

Enthousiaste collega's gezocht

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken gedreven en enthousiaste vastgoedmakelaars met  BIV nummer op zelfstandige basis. Wij bieden onbeperkte groei zonder regio bij een gerenommeerd vastgoedkantoor met 60 jaar ervaring. Wij geloven in service met een glimlach.

Voelt u zich geroepen om ons team te versterken? Mail dan naar info@kempimmo.be