Rebranding Kemp Immo na 60 jaar

Kemp Immo is per 1 januari 2018 verhuisd naar de andere kant van het spoor in de Heidestatiestraat in Heide naast de apotheek.
Bij een splinternieuw kantoor op een toplocatie hoort natuurlijk ook een nieuwe jonge en frisse huisstijl.
Na 60 jaar was het hoog tijd voor een facelift, dus is er een volledige rebranding uitgewerkt door Seb Mennes @ mindWORKS.

Hier alvast ons nieuwe logo, en weldra volgt de rest ook.....  

  • Borden
  • Website update
  • en nog veel meer nieuws ..........
Dus hou onze website in de gaten, en u bent altijd welkom !!

Kemp Immo sponsort KSK

Het gloednieuw Sportpark Heikant van Kalmthout opende onlangs haar deuren. Omdat we geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam sponsoren wij deze moderne sportaccomodatie. U zal dus regelmatig ons bekend logo tegenkomen op de schermen in het KSK Club Café.
Ook op het voetbalveld is Kemp Immo prominent aanwezig.

Vind ons leuk op Facebook

Ons vastgoedkantoor is ook aanwezig met een pagina op Facebook.  U vindt er nieuwe panden in ons aanbod, prijswijzigingen maar ook nieuws rond wonen, huren, kopen, verkopen en verhuren. We vertellen ook meer over nieuwe projecten, kijkdagen en andere interessante zaken uit de regio.

Kies je voor Kemp Immo als vastgoedmakelaar voor de verhuur of verkoop van je woning dan maken we naast de klassieke media ook gebruik van sociale media om jouw aanbieding naar nog meer mensen kenbaar te maken. Niet alleen op Facebook maar ook op InstagramTwitter en LinkedIn.

Vind ons leuk op Facebook


06-06-2018

Look-Out

In de nieuwste editie van Look-Out vindt u op pagina 80 onze nieuwste paginagrote advertentie.

Enthousiaste collega's gezocht

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken gedreven en enthousiaste vastgoedmakelaars met  BIV nummer op zelfstandige basis. Wij bieden onbeperkte groei zonder regio bij een gerenommeerd vastgoedkantoor met 60 jaar ervaring. Wij geloven in service met een glimlach.

Voelt u zich geroepen om ons team te versterken? Mail dan naar info@kempimmo.be 

Media Mirror: artikel campagne Kemp Immo KSK

CAMPAGNE KEMP IMMO: WIJ MAKEN UW HUIS WERK

29 mei 2018

Bij Kemp Immo is de klant koning. Verkoop of verhuur je jouw huis/appartement? Ze kunnen je zeker verder helpen dankzij gedrevenheid en vakmanschap – steeds met de nodige glimlach.

Ze hebben als uitvalsbasis Kalmthout en kozen daarom voor K. Kalmthout SK om net voor de zomer de bezoekers warm te maken voor Kemp Immo. Met meer dan 60 jaar ervaring, profileren ze zich als dé makelaar van de regio. Het team staat klaar om van jouw huis hun werk te maken.

Wil jij jouw huis of appartement verkopen/verhuren of zoek je zelf iets nieuw? Neem contact met hen op via 03 666 86 79 of www.kempimmo.be.

Infokrantje Kemp Immo

In de week van 11 - 16 juni is op meer dan 8000 adressen in de gemeente Kalmthout dit infokrantje bezorgd.